Vaaralliset Ideat

"Te olette niiin luovia! Onko teidän hyvä olla?"

Tuttuja fraaseja yritysten ideapajoista, joissa on tarkoitus tehdä uusia innovaatioita. Todennäköisesti käy kuitenkin toisin. Missä mennään vikaan, vaikka tunnelmakin on niin mukava?

Hyvänolontunne johtaa harvoin - jos koskaan - aitoon luomiseen. Aito luovuus on vaarallista, inhottavaa ja epämukavaa. Innovaatiot luovat kaaosta ja tuskaa. On provosoitava ajattelua ja annettava tilaa röyhkeille, sopimattomille ja ällöttävillekin ajatuksille. On huijattava patalaiskoja aivoja työskentelemään uusilla tavoilla. Ylitettävä rajoja ja aiheutettava kitkaa.

Vaaralliset ideat on vihainen, ärsyttävä ja vastahankainen teos luovuudesta. Alf Rehn tuhoaa harhan luovuuden miellyttävyydestä ja palauttaa luovuudelle kapinallisen leiman. Uppiniskainen Åbo Akademin professori patistaa lukijaansa suhtautumaan luovuuteen uudella tavalla: ajattelemaan ajattelusta toisin ja etsimään luovuuden kipupisteitä. Hän kertoo, miten lähestyä aitoa luovuutta viiden askeleen mallilla sekä antaa esimerkkejä ideoista ja innovaatioista, jotka ovat saaneet alkuns provosoidusta ajattelusta. Lukija pääsee mukaan myös maailman lyhimmälle luovuuskurssille!


ISBN-10:
9521415541
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2010
Sidosasu:
nid.
Sivumäärä:
167
Tekijät:
Alf Rehn
Viivakoodi 9789521415548
Tuotekoodi 28010970
Tekijä Rehn
20,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.