Yrityksen Asiakirja- Ja S

Yritystoiminnassa tarvitaan lukuisia erilaisia asiakirjoja. Vaikka suullinenkin sopimus on monessa tapauksessa täysin pätevä, sopimuksen sisältöä on vaikea todentaa ilman kirjallista muotoa. Huolellisesti ja asiantuntevasti laaditut asiakirjat ja sopimukset ovat toimivatn yrityksen perusta.

Sopimusten sisältöön vaikuttaa monipuolinen lainsäädäntö. Pelkkä pykälien tunteminen ei kuitenkaan riitä, vaan lisäksi vaaditaan tietoa asianomaiselta toimialalta. Yrityksen asiakirja- ja sopimusopas on neljän kokeneen juristin laatima käytännön opas, joka on tarpeellinen työväline yritystoiminnan riskien hallintaan.  Teos soveltuu käsikirjaksi kaille yrityksen sopimusasioiden ja hallinnon kanssa työskenteleville henkilöille. Teoksen kolmannessa uudistetussa painoksessa on huomioitu edelliseen painokseen nähden muun muassa muuttunut tilintarkastulaki, yhtiökokouksen uudet käytännöt sekä useat muut työlainssädännön muutokset.

Kirjaan on koottu kaikki tärkeimmät asiakirjat ja sopimukset yritystoiminnan eri alueilta. Mukana ovat asiakirjat ohjeineen aina yrityksen perustamisesta työsopimusten laatimiseen ja saatavaien perinnästä verotukseen. Asiakirjamallien lisäksi kirjassa opastetaan selkeästi, mitä kussakin asiakirja- ja sopimustyypissä on erityisesti otettava huomioon.

Asiakirjat voi muokata omaa käyttöä varten teoksen mukana olevalta cd-romilta, joka sisältää myös linkkejä eri viranomaisten asiakirjoihin ja muihin tietolähteisiin.


ISBN-10:
9521415290
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
3.
Painovuosi:
2010
Sidosasu:
sid.
Sivumäärä:
1032
Tekijät:
Harri Hietala, Petri Järvensivu, Keijo Kaivanto
Viivakoodi 9789521415296
Tuotekoodi 28010967
Tekijä Hietala, Järvensivu, Kaivanto, Kyläkallio
30,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.