Putki, Johda Markkinointia Ja Myyntiä Yhdessä

Kaikki markkinoinnin ja myynnin päättäjät tuntevat suppilo- tai putkikaavion. Liian harva hyötyy siitä arkipäivässään, sillä siirtyminen vaiheesta toiseen kangertelee, tiedot ja kohderyhmät katoavat matkalla tai putken päästä tippuu tuloksia kovin harvakseltaan. Miksi putki on usein rikki? Miksei kohderyhmä taivu asiakkuuksiksi?

Kysymykseen tarttuvat aihepiirin ammattilaiset Pekka Mattila ja Mika Rautiainen. He pilkkovat yritysmarkkinoinnin ja -myynnin selviin vaiheisiin ja tarjoavat avuksi käytännön vinkkejä ja parhaita käytäntöjä.

Yritysesimerkkeinä pääsevät ääneen monet merkittävät suomalaiset ja kansainväliset palvelu- ja ratkaisualojen yritykset. Lukija pääsee oppimaan muun muassa Nordean, Evli Pankin, Fonectan, Blue1:n, Oraclen ja Ciscon kokemuksia.

Valtiotieteiden tohtori Pekka Mattila on ansainnut kannuksensa finanssialan johto- ja kehitystehtävissä, markkinoinnin ratkaisuyhtiön johtajana, konsulttina ja valmentajana. Mika Rautiaisella on taustallaan vankka kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta niin konsulttina kuin tekijänäkin.


ISBN-10:
9521414642
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2010
Sidosasu:
sid.
Sivumäärä:
336
Tekijät:
Pekka Mattila, Mika Rautiainen
Viivakoodi 9789521414640
Tuotekoodi 28010961
Tekijä Mattila, Rautiainen
12,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.