Rohkeasti Maailmalle, Onnistu Liike-Elämässä Ja ihmisenä

Muutto ulkomaille on iso askel, joka muutta koko elämän. Petri I. Salonen otti tämän askelen perheineen yli kymmenen vuotta sitten. Edellisessä kirjassaan Salonen kertoo, miten suuressa maailmassa onnistutaan bisneksessä. Nyt hän näyttää omien ja satojen tapaamiensa ekspatriaattien kokemusten perusteella, miten uralla onnistumiseen liitetään onnellisuus.

Kirja tarjoaa hyvän lähtökohdan niille, jotka ovat jo lähdössä ulkomaille tai haavelevat asumisesta muilla mailla. Kotimaahan ikävöimään jääville se näyttää, mitä lähtijän mielessä liikkuu.

Uran, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin tasapainottaminen ei ole helppoa kotimaassakaan - onko se vieraissa oloissa edes mahdollista? Kirja rohkaisee toteuttamaan haaveet mutta ei kaihda kansainvälisen liiketoiminnan nurjiakaan puolia. Se kertoo realistisesti lähdön edellytyksistä, mutta myös siitä, miltä elämä ulkomailla maistuu.

Kauppatieteen tohtori Petri I. Salonen on yhdysvaltalaisen TELLUS Intenational Inc-yrityksen perustaja, ja hän on toiminut muun muassa maailman suurimman Microsoft Partner -organisaation globaalina presidenttinä. Runsaat kymmenen viime vuotta Salonen on asunut Dallasissa, Teksasissa.


ISBN-10:
9521414588
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2010
Sidosasu:
sid.
Sivumäärä:
256
Tekijät:
Petri I. Salonen
Viivakoodi 9789521414589
Tuotekoodi 28010960
Tekijä Salonen
4,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.