Pölli Tästä 2

Tiedätkö mikä  oikeasti vaikuttaaasiakkaasi ostopäätöksiin? Ruopiiko myyntisi sudenkuopissa vai tekeekö se tulosta? Kauppaatko asiakkaallesi höttöä vai jotain ostettavaa?

Pölli tästä 2 - Minkä nuorena varastat, sen vanhana omistat on supersuositun Pölli tästä - 101 rusinaa businesspullasta jatko-osa.

Löydät tästä kirjasta 77 mielenkiintoista tutkimustulosta, liikeideaa, palvelukonseptia tai näkökulmaa. Kokoa niistä omaisuutesi - sovella, yhdistele tai lainaa ideoita sellaisenaan - takuuvarmasti kipinöi.

Jutut ovat itsenäisiä tarinoita, jotka voi lukea haluamassasi järjestyksessä. Jokaisen niistää sisältyy käytännön esimerkki siitä, miten voit tehdä asiat toisin.

Löydät vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Miksi "kartoitus" on kirosana? Kuinka Savonlinnassa myydään housuja? Miksi Pepsi on parempaa kuin Cokis? Mikseivät autoilijat päästä pikkutyttöä suojatien yli? Kuinka insinööri suhtautuu markkinointiälykääpiöön? Onko pakko paras muusa? Miksei kirjoittaminen ole kirjoittamista? Tiedätkö, että asiakkaasi haluavat piiskaa? Mitä kuulijat muistavat ihmisten puheista? Miksi heikkous on hyvä uutinen? Kuinka myyjän peili lisää hänen myyntiään? Miksi ihmiset jäävät mieluummin rahatta kuin ottavat sitä lahjaksi? Kuinka älyjuoman hinta vaikuttaa ihmisen järkeen? Mikä saa naisen kuulostamaan puhelimessa kauniilta?

Viisas pääsee vähemmällä, ja parhaa ideat ovat aina pöllittyjä - varasta siis ylpeästi.


ISBN-10:
9521414154
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2009
Sidosasu:
nid.
Sivumäärä:
319
Tekijät:
Jari Parantainen
Viivakoodi 9789521414152
Tuotekoodi 28010951
Tekijä Parantainen
15,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.