Vaihda Kasvuvaihteelle

Yrityksen kilpailuedun lähteet voi jakaa kolmeen pääalueeseen: teknologinen erinomaisuu, operationaalinen tehokkuus ja kyky räätälöidaä ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kilpailuetua ei kannata hakea kaikilta kolmelta pääalueelta yhtä aikaa. Strategia on ennen kaikkea sen päättämistä, mille alueelle ei investoida.

Vaihda kasvuvaihteelle esittää helppokäyttöisen karttamallin, joka auttaa yritystä hyödyntämän teknologiset tai kilpailutilanteen murrokset luovasti omaksi edukseen. Kartta auttaa johtoa näkemään tilanteen korkeammalta kuin jokapäiväisen liiketoiminnan maastossa taistellessaan.

Mallin mukaan yritys kiihdyttää tahtiaan vaihtamalla vaihteita yksi kerrallaan ylöspäin, mutta liikennetilanteen eli markkinoiden tai kilpailun vuoksi järjestys saattaa vaihdella. Muutoksiin reagointi ei riitä, vaan niitä ennakoidaan ja edistetään.

Kirjoittajat professori Jussi Autere ja dipl. ins. Jukka Kotovirta ovat kokeneita kasvuyritysten konsultteja, ja he ovat myös tutkineet yritysten kasvuun vaikuttavia tekijöitä. Teoriaa konkretisoivat tuoreet käytännön esimerkit. Kirja avaa liiketoimintajohdolle, konsulteille, tuotekehitystyön tekijöille sekä kaikille innovaatioiden parissa työskenteleville kokonaan uuden näkökulman strategiatyöhön.


ISBN-10:
9521413301
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2008
Sidosasu:
sid.
Sivumäärä:
168
Tekijät:
Jussi Autere, Jukka Kotovirta
Viivakoodi 9789521413308
Tuotekoodi 28010938
Tekijä None
10,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.