Eettinen Johtaminen

Eettinen johtaminen - tie kestävään menestykseen kertoo, miksi ja miten jokaisen johtajan on kehitettävä omaa eettisen johtamisen kykyään menestyäkseen ja saadakseen organisaationsa menestymään monimutkaistuvassa maailmassa.

Johtajilta vaaditaan kykyä yhä monitahoisempien asioiden käsittelyyn. Ongelmat monimutkaistuvat, vauhti kiihtyy ja ratkaisuja pitäisi kyetä tekemään yhä nopeammin. Päätösten laatu kärsii, jos ajattelun kehittämiseen ei panosteta, ja laadun heikkeneminen voi olla organisaation kannalta kohtalokasta. Eettisen ja vastuullisen toimintatavan puuttuminen näkyy yleisenä tehottomuutena organisaatiossa, koska ihmiset eivät ota vastuuta kokonaisuudesta. Onkin osoitettu, että organisaation korkea moraali korreloi positiivisesti taloudellisen tuoton kanssa.

Kirjoittajat osoittavat, että johtamisen ja toimintatapojen eettinen taso tekee organisaatiosta joko häviäjän, selviytyjän tai edelläkävijän. Teoksessa kuvataan hyvän johtamisen kokonaisuus ja käydään läpi kehittämisen kehä: kuinka ponnistella kohti edelläkävijyyttä ja viisasta organisaatiota. Kirjoittajat haastavat itsensä, lukijan ja jokaisen johtajan olemaan aktiivinen osa tulevaisuuden rakentamisessa.


ISBN-10:
9521411740
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2007
Sidosasu:
sid.
Sivumäärä:
193
Tekijät:
Erika Heiskanen, Jari Salo
Viivakoodi 9789521411748
Tuotekoodi 28010918
Tekijä Heiskanen, Salo
35,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.