Kafe Piter 1

Venäjän alkeisoppikirja Kafe Piter 1 koostuu dialogipohjaisista kappaleista, joiden aiheina ovat mm. tutustuminen, itsestä kertominen, kaupungilla liikkuminen, matkustaminen, vapaa-aika, lomanvietto, tupaantuliaiset, ostosten tekeminen, ravintolassa käynti. Venäjän kielen perusrakenteisiin tutustutaan aidoissa puhetilanteissa. Ei haittaa, vaikka et vielä osaa kirjaimia, sillä kolmessa ensimmäisessä kappaleessa kyrilliset aakkoset tulevat tutuiksi. Samalla harjoitellaan ääntämistä ja puheen aktivointa.

Jokaisessa kappaleessa on runsaasti erilaisia, oppimista tukevia harjoitustehtäviä. Mukana on alusta lähtien myös luetun ymmärtämistä, sekä tietoiskuja, joista löytyy ajankohtaista tietoa nyky-Venäjästä. Opittuja asioita sulatellaan neljässä kertauskappaleessa.

Kirjan lopussa on kooste keskeisistä kielioppiasioista sekä aakkoselliset venäjä-suomi ja suomi-venäjä sanastot. Verkko-osoitteesta www.finnlectura.fi löydä ratkaisut harjoitustehtäviin.

Kirjaan sisältyvä äänite sisältää kappaleiden dialogien, tekstien ja harjoitusten lisäksi myös ylimääräisiä kuunteluharjoituksia.

Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla Kafe Piter sijoittuu tasolle A1.


ISBN-10:
9789517924955
Kieli:
suomi
Painos:
3.
Painovuosi:
2011
Sidosasu:
nidottu
Sivumäärä:
311
Tekijät:
Marjatta Alestalo
Viivakoodi 9789517924955
Tuotekoodi 28010859
39,00 €