Enterprise Javabeans

Enterprise JavaBeans - Tehokäyttäjän opas

Enterprise JavaBeans - Tehokäyttäjän opas on ensimmäinen suomenkielinen Enterprise JavaBeans-kirja, joka  käy samalla läpi EJB-teknologian uusimman kehityksen.

Enterprise JavaBeans mahdollistaa monimutkaisten, kriittisten järjestelmien rakentamisen käyttämällä yhdisteltäviä ohjelmistokomponentteja, jotka mallintavat liiketoimintaprosesseja.EJB yksinkertaistaa kehitysprosessia merkittävästi ottamalla huomioon sellaiset seikat kuin olioiden pysyvyyden, turvallisuuden ja tapahtumakäsittelyn.

Enterprise JavaBeans täyttää lupauksen, joka oli uskomaton vielä muutama vuosi sitten: sen lisäksi että EJB:t voivat toimia ilman muutoksia missä tahansa käyttöjärjestelmässä, ne voivat toimia missä tahansa EJB-sovelluspalvelimeessa. EJB 2.0 sisältää useita merkittäviä edistysaskelia EJB-teknologiassa. Siihen on lisätty viestipohjaiset komponentit, jotka voivat kommunikoida viestipohjaisten väliohjelmistojen kautta käyttämällä Java Message Serviceä (JMS). Se tarjoaa huomattavasti kehittyneemmän mallin palvelualusttan hallitsemalle pysyvyydelle. Lisäksi se tukee monimutkaisia suhteita oliokomponenttien välillä (yhdestä yhteen, yhdestä moneen ja monesta moneen).


ISBN-10:
9517628048
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2002
Sidosasu:
nid.
Sivumäärä:
620
Tekijät:
Richard Monson-Haefel
Viivakoodi 9789517628044
Tuotekoodi 28010832
Tekijä S=0000, Monson-Haefel Richard
10,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.