Organisaatiokäyttäymisen

Organisatiokäyttäytymisen perusteet tarjoaa monipuolisen lähestymistavan organisaatioissa työskentelevien ihmisten toiminnan ymmärtämiseen. Kirja kuvaa havainnollisesti organisaatioiden kehitystä ja nykytilaa sekä kertoo kattavasti organisaatiokäyttäytymisestä niin yksilön, ryhmän, organiaatiorakenteen ja -prosessien kuin ihmisten johtamisen näkökulmista.

Jälkimodernin ajan tuomat haasteet kyseenalaistavat monia aikaisempia käsityksiä organisaatiokäyttäytymisestä. Perinteisten näkemysten ohella kirja antaa tietoa uuden ajan synnyttämistä kysymyksistä ja ongelmista. Se pyrkii hahmottamaan myös tapoja, joilla ihmiset voivat ratkaista erilaisia tilanteita työpaikoilla.

Organisaatiokäyttäytymisen perusteet soveltuu oppikirjaksi yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin. Kirja on hyödyllinen aloilla, joilla opiskellaan organisaatiokäyttäytymistä, työyhteisöasioita, työ- ja organisaatiopsykologia, esimestaitoja ja henkilöstöjohtamista.

Lisäksi työelämän kehittämisestä kinnostuneet saavat työkaluja pohtiessaan ihmisten käyttäytymiseen liittyviä kysymyksiä. Teos soveltuu myös työelämän henkilöstö- ja täydennyskoulutukseen.


ISBN-10:
9513740811
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Edita
Painos:
1.-6.
Painovuosi:
2013
Sidosasu:
nid.
Sivumäärä:
264
Tekijät:
Anna-Maija Lämsä, Taru Päivike
Viivakoodi 9789513740818
Tuotekoodi 28010763
Tekijä Lämsä & Uusitalo
49,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.