Gummerus Suomi-Ranska-Suomi taskusanakirja

Gummeruksen suositut taskusanakirjat ilmestyvät nyt sekä sisällöltään että ulkoasultaan uudistettuina. Taskusanakirjat tunnistaa edelleen iloisen keltaisesta väristä, kestävistä muovikansista ja markkinoiden laajimmista hakusanamääristä.

Uusien taskusanakirjojen hakusanastot perustuvat kaksikielisten ja kaksisuuntaisten opiskelusanakirjojen päivitettyihin tietokantoihin, joista kokeneet sanakirjantekijät ovat valinneet taskusanakirjoja varten kattavan valikoiman yleiskielen perussanastoa, runsaasti arkipäivän kielenkäyttöön liittyviä sanoja ja sanontoja sekä ajankohtaista erikoissanastoa.

Gummeruksen taskusanakirjat on laadittu hakuteoksiksi kaikille vieraita kieliä opiskeleville ja harrastaville suomalaisille. Pienikokoiset kirjat on helppo ottaa mukaan kouluun, työhön, harrastuksiin ja matkoille. Hakusana-artikkeleiden rakenne on selkeä, ja mukana on paljon kielioppitietoa, ääntämisohjeita ja lause-esimerkkejä. Uusiin taskusanakirjoihin on laadittu myös erilliset matkailijan pikaoppaat, joista on helppo tarkistaa muun muassa tärkeät lukusanat, muut numeroilmaukset, ajan ilmaukset ja tiedot mittayksiköistä ja rahasta. Pikaoppaista löytyvät myös puhetilanteissa tarvittavat tärkeimmät asioimislauseet ja kattavat ruoka- ja ravintolasanastot.

Uudistetun sarjan ensimmäiset kielet ilmestyvät joulukuussa 2006, jolloin vuorossa ovat englannin, ruotsin, saksan, espanjan, ranskan ja venäjän taskusanakirjat. Italian

uudistettu taskusanakirja ilmestyy huhtikuussa. Uudessa taskusanakirjasarjassa ilmestyy tammikuussa myös uudistettu laitos suuren suosion saavuttaneesta Eurosanakirjasta. Sanakirjan hakusanasto, asioimislauseet ja ruokasanasto on tarkistettu kokonaan ja päivitetty 2000-luvun euromatkailijan tarpeisiin. Sanakirjassa on yli 12 000 hakusanaa kuudella eri kielellä: suomeksi, englanniksi, espanjaksi, italiaksi, ranskaksi ja saksaksi.


ISBN-10:
9789512057702
Kieli:
suomi
Painos:
3.
Painovuosi:
2006
Sidosasu:
sidottu
Sivumäärä:
1017
Tekijät:
Helene Lattunen, Kari Viljanen
Viivakoodi 9789512057702
Tuotekoodi 28010671
Tekijä Taskusanakirja
15,00 €