Entsyymien parantava voima

Miksi voit olla sairas, vaikka otat antioksidantteja, vitamiineja, yrttejä ja hivenaineita? Ruokavaliostamme puuttuu ravinne, josta kaikki luontaislääkäritkään eivät puhu. Sitä ei ole lainkaan useimmissa elintarvikkeissa, vaikka ne olisivat luomua. Lähes kaikki ruoanvalmistus- ja -käsittelytavat tuhoavat sen. Sen puute altistaa monille sairauksille.

Entsyymien parantava voima kertoo, kuinka voit lisätä entsyymit helposti takaisin ruokavalioosi. Ne eivät ainoastaan estä ikäviä terveysongelmia, vaan saatat myös lakata kärsimästä monista tämänhetkisistä vaivoista. Ne ovat parantaneet sydänpotilaiden verenkiertoa ja lievittäneet kipua nivelrikossa ja nivelreumassa. Ne ovat poistaneet allergioita ja närästystä, auttaneet haavojen paranemisessa, tuoneet energiaa, kirkastaneet ajattelua ja jopa parantaneet syövän.

Viiden tai kymmenen vuoden päästä useimmat ihmiset todennäköisesti ottavat entsyymejä yhdessä vitamiinien ja hivenaineiden kanssa. Tällä hetkellä vain harvat tietävät niistä. Tämä kirja esittelee nämä tärkeät ravinteet ja sen, miten voit käyttää entsyymejä terveytesi säilyttämiseen ja parantamiseen.

 

Kirjan kirjoittaja Lee Euler on kirjoittanut vaihtoehtoisesta terveydenhoidosta jo viidentoista vuoden ajan. Entsyymien parantava voima on ilmestynyt Lootus-kirjan kustantamana vuonna 2013. Kirjan 2. painos on tarkistettu, uudistettu ja laajennettu.


ISBN-10:
978-952-5965-20-9
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Valmiixi
Painos:
2. painos
Painovuosi:
2015
Sidosasu:
sid.
Sivumäärä:
119
Tekijät:
Lee Euler
Tuotekoodi 006166
18,90 €