Mitä On Liiketoimintaosaaminen

Maailman mullistusten keskellä yrityselämäkin muuttuu jatkuvasti armottomammaksi. Tulevaisuudessa vain riittävän tehokkaat ja positiivisesti erilaiset yritykset jäävät areenalle.

Pitääkö Suomen puolesta olla huolissaan? Onhan meillä Nokia ja ICT. Olemme maailman kilpailukykyisimpiä maita, maailman vähiten korruptoituneiden joukossa ja koko kansakunnan koulutuskin on huippuluokkaa. Mutta uudessa maailmassa se ei riitä. Vauhtia on haettava jostakin, ja se jokin voisi olla liiketoimintaosaaminen.

Tämä kirja vie lukijan matkalle uuteen maailmanjärjestykseen. Se määrittelee liiketoimintaosaamisen käsitteen, sisällön ja kehittämiskentän luoden seitsemän kohdan teorian. Teos luonnostelee, mitä uusi maailma tarkoittaa,  mitä liiketoimintaosaaminen on ja miksi sen kehittäminen on tärkeää. Kaikkein tärkein on kuitenkin yritysten todellisuus - liiketoiminnan käytäntö. Siellä se osaaminen on tai ei ole. Teorian jälkeen kirjassa siirrytäänkin käytäntöön - siihen, miten yritykset ovat liiketoimintaosaamisellaan selvinneet eri tilanteissa, kuinka osaamista voidaan kehittää ja millä tavalla yritysten liiketoimintaa suunnataan oikein.


ISBN-10:
9789510346006
Kieli:
suomi
Kustantaja:
SanomaPro
Painos:
2. painos
Painovuosi:
2008
Sidosasu:
sid.
Sivumäärä:
258
Tekijät:
Juha Näsi, Kari Neilimo
Viivakoodi 9789510346006
Tuotekoodi 28010582
Tekijä Näsi, Neilimo
60,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.