Mitä Optimisteilta Voi Oppia

ILOA ELÄMÄÄN POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN AVULLA

MEissä on enemmän voimaa ja potentiaalia kuin luulemme - sisäinen voimamme on vain otettava käytöön oikealla tavalla. Positiivinen psykologia kiinnittää huomion ihmisen myönteisiin tunteisiin ja ominaisuuksiin, kuten rohkeuteen, anteeksiantoon, viisauteen, lahjakkuuteen ja kykyyn rakastaa.

Positiivisessa psykologiassa pyritään muutokseen. Heikkouksien sijaan esiin nostetaan ihmisen myönteiset ominaisuudet. Optimistien opit toimivat niin yksityiselämässä kuin töissäkin - myönteisesti asioihin suhtautuvat työntekijät nauttivat työstään ja saavat aikaan parempia tuloksia.

Optimismi lisää hyvinvointia, se saa elämästä osalliseksi. MITÄ OPTIMISTEILTA VOI OPPIA -kirja esittää, miten omat vahvuudet ja arvot voi muuttaa konkreettisiksi teoiksi. Tarkoitus ei ole nähdä maailmaa vaaleanpunaisen harson läpi vaan välttää negatiivisia ajatuksia; ajatuksilla kun on suora vaikutus tunteisiimme ja toimintaamme. Katastrofiajattelun sijasta huomio suunnataan positiivisiin asioihin, siihen mikä on jo hyvin.


ISBN-10:
9517966229
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Atena
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2010
Sidosasu:
nid.
Sivumäärä:
172
Tekijät:
Nicolas Jacquemot
Viivakoodi 9789517966221
Tuotekoodi 28110008
25,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.