Tilastomenetelmien soveltamisesimerkkejä SAS Enterprise Guide:lla versio 4.1.

SAS Enterprise Guide on graafinen valikko-ohjattu käyttöliittymä SAS-järjestelmien käyttöön. Se tuo SAS:n sisältämät mahdollisuudet kaikkien käyttäjien ulottuville mahdollistamalla monimutkaisetkin toteutukset täysin ilma ohjelmointiosaamista.

"Tilastomenetelmien sovelmisesimerkkejä SAS Enterprise Guide:lla -versio 4.1" opastaa lukijansa havainnollisin esimerkkkitapauksin toteuttamaan tilastollisia perusanalyyseja. Oppaassa esille otetut tilastolliset menetelmät muodostavat loogisen kokonaisuuden ja menetelmät kuuluvat jokaisen analyytikon työkalupakkiin. Toteutuksen lisäksi kirjassa käydään läpi menetelmien perusideat ja niiden teoriaa helposti lähestyttävässä muodossa siten, että ne tukevat kysymyksenasetteluiden jäsentämistä sekä analyysien tulkintaa.

Hans Helenius ja Tero Vahlberg ovat työskennelleet pitkään Turun yliopistossa, jossa he opettavat tilastomenetelmiä ja neuvovat niiden soveltamisessa lääketieteellisen tiedekunnan biostatistiikan yksikössö. Heleniuksella on käyttökokemusta SAS-ohjelmistosta yli 25 vuoden ajalta ja Vahlberg on käyttänyt SAS-ohjelmistoa 10 vuotta.

Tämä opaskirja on syntynyt kirjoittajen pitämien lukuisten koulutustilaisuuksien ja kurssien pohjalta. Kirjassa on huomioitu ne käytännön kokemukset, joita kirjoittajille on kertynyt työskentelyssä Enterprise Guide:n kanssa. Lisäksi kirjan sisältöä suunniteltaessa on otettu huomioon myös tutkijoiden kokemuksia ohjelman käytöstä. Teoksen sisältö on muotoiltu sellaiseksi, että se soveltuu sekä tilastollisia analyyseja käsittelevien kurssien oheismateriaaliksi että itsenäiseksi opaskirjaksi tutkijoille ja muille soveltajille.


ISBN-10:
9789529232055
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Numos
Painos:
1. painos
Painovuosi:
2008
Sidosasu:
nid.
Sivumäärä:
263
Tekijät:
Hans Helenius&Tero Vahlberg
Viivakoodi 9789529232055
Tuotekoodi 28011077
Tekijä Helenius, Vahlberg
29,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.