Moderni Rahoitus

Millä tavoin yritykset rahoittavat toimintansa? Miten päätetään, mihin investointeihin ryhdytään ja mihin ei? Miten investointien ja arvopapereiden arvo määräytyy? Kuinka sijoitusten tuottovaatimukset määräytyvät? Miten yrityksen pääomarakenne ja osinkopolitiikka vaikuttavat yrityksen arvoon? Entä millä tavoin liiketoiminnan riskeihin tulisi suhtautua?

Moderni rahoitus -kirja on perusteos niin rahoituksen perusteiden opiskeluun kuin käsikirjaksi ammattilaiselle. Kirja valottaa moderneilla, maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla päteviä lainalaisuuksia, joiden merkitys kasvaa edelleen markkinoiden monipuolistuessa ja kansainvälisen kilpailun kiristyessä. Rahoitusmarkkinoiden toiminnan keskeisten periaatteiden ymmärtäminen on erityisen tärkeää yrityksen rahoituksen analysoinnissa ja suunnittelussa, joihin kirja tarjoaa työkaluja.

Asioita käsitellään havainnollisesti ja selkeästi. Moderni rahoitusteoria linkittyy käytännön yritysmaailmaan monipuolisten esimerkkien, harjoitusten ja tutkimustulosten avulla. Ne helpottavat keskeisten asioiden omaksumista ja havainnollistavat rahoituksen keskeisiä kysymyksiä.


ISBN-10:
9526308425
Kieli:
suomi
Kustantaja:
Talentum
Painos:
6.
Painovuosi:
2012
Sidosasu:
nid.
Sivumäärä:
244
Tekijät:
Samuli Knupfer, Vesa Puttonen
Viivakoodi 9789526308425
Tuotekoodi 28011057
Tekijä Knüpfer, Puttonen
37,00 €
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.