Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
1. Rekisterinpitäjä

Suomen Yliopistopaino Oy
Naulakatu 2
33100 Tampere
y-tunnus 1508164-0

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Tuotantopäällikkö Jyri Lempiäinen
Naulakatu 2
33100 Tampere
verkkokauppa@juvenesprint.fi

3. Rekisterin nimi

Juvenes Verkkokauppaan kirjautuneet asiakkaat.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Juvenes Verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Juvenes Verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Juvenes Verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Juvenes Verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä verkkokaupan asiakaspalveluun verkkokauppa@juvenesprint.fi.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Yrityksen nimi
Yrityksen VAT-numero
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot


6. Tietojen luovutus

Rekisteristä voidaan luovuttaa tietoja Suomen Yliopistopaino Oy:n ja Juvenes-Yhtiöt Oy:n sisäiseen käyttöön sekä tuotteiden, palveluiden, tapahtumien ja koulutuksen markkinointiin. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille.


7. Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Juvenes verkkokaupan pääkäyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Juvenes verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.